Skip til indhold

Følg os

Kontakt os

Ofte Stillede Spørgsmål

Vi opdaterer vores billiste løbende. Hvis din bil ikke er på listen, kontakt os gerne på info@prestigemaatter.dk - Så sørger vi for, at få den på listen ;)

1. Klik på ønsket farve fra hovedsiden

2. Vælg dine biloplysninger på produktsiden, og klik på Bestil nu.

3. Udfyld forsendelses- og faktureringsoplysninger, og betal for din ordre ved hjælp af ethvert Paypal- eller kredit- / betalingskort

Vi modtager dine biloplysninger og producerer måtterne efter dine præferencer

Installationen er relativt ligetil med Prestigemåtter, følg trin-for-trin vejledningen nedenfor for at installere din nye bilmåtte på ingen tid.ForanFjern de gamle gulvmåtter fra køretøjet, inden du lægger de nye ned.Vi anbefaler dig at starte installationen fra førersiden af ​​køretøjet.Du kan identificere den passende måtte til førersiden ved at undersøge hælgrebet.Derefter justeres førersædet helt tilbage og skub måtten på plads.Skub derefter de indbyggede klip langs siderne for at fastgøre måtterne på plads.Gentag de samme trin med passagersidemåtten.BagJuster føreren og passagersædet helt frem for at montere bagrækkemåtterne.Placer måtterne over gulvet, og de skal glide lige ind.Til sidst skal du tilføje de indbyggede klip, uanset hvor de er nødvendige for at sikre måtterne på plads.Hvert sæt måtter leveres med en samling af indbyggede klip. Det er dog ikke vigtigt at bruge dem alle.Nu er installationen af ​​dine nye specialfremstillede bilmåtter afsluttet.BEMÆRK: Når du har modtaget dine nye bilmåtter, kan du blot sætte dem i solen for at slippe af med folder, der kan være dannet under forsendelse. Dette er dog unødvendigt, da folder har tendens til at folde ud over tid.

Kvalitet og pasform er vores højeste prioritet. Hvert sæt er skræddersyet i henhold til bilmærke og model for at sikre dig den perfekte pasform.

Desværre ikke, vi kan kun fremstille måtterne som standard i de farver, der vises på hjemmesiden. Disse farver er specielt valgt til at passe til de fleste bilinteriører.

Kontakt os på info@prestigemaatter.dk, så hjælper vi dig nærmere!

Vi tilbyder 30 dages erstatnings- eller refusionspolitik for at beskytte dit køb. Hvis du har problemer med din levering, bilmåtter eller kvalitet, bedes du kontakte os på info@prestigemaatter.dk

live_help

Fandt du ikke dit svar?

Vores kundeservice vil med glæde hjælpe dig

Kontakt Os

12 måneders garanti

Hvert Prestigemåtte™ -sæt leveres med 12 måneders garanti som standard for at beskytte din investering

Pasformsgaranti

Vi tilbyder dig pasformsgaranti, så du er sikker og tryg ved dit køb hos Prestigemåtter

100% Tilfredshedsgaranti

Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Vores 5-stjernede kundesupport er her for at hjælpe med enhver forespørgsel