Skip til indhold

Følg os

Kontakt os

Leveringspolitik

Fri fragt på alle forsendelser

Når du handler på Prestigemåtter, får du altid fri fragt - uanset størrelsen på forsendelsen. Du betaler derfor udelukkende den pris, du bliver præsenteret for, når du er inde og kigge på en vare. Det kalder vi gennemsigtighed og the extra mile.

Forsinkelser ved forsendelse:

Du kan komme til at opleve forsinkelse ved forsendelse af din ordrer, pga. af eftervirkningerne af den globale pandemi Covid-19 har medført, dvs råmateriale samt fragt udfordringer. I øjeblikket er der desværre ca. 35-45 dages leveringstid. Vi gør vores bedste for at reducere påvirkningen og sikre, at din ordre leveres sikkert og i tide.

Generelle leveringstider:

 

Produktionstid

Leveringstid

 Samlet leveringstid

5-7 dage

14-21 dage

19-28 dage

 

Kvalitet, pasform og dækning er vores højeste prioritet. Derfor er hvert sæt lavet på bestilling i henhold til dets bils mærke og model. Prestigemåtter kræver ca. 5-7 dage til at behandle hver ordre. For at levere din ordre så præcist og hurtigt som muligt, skal du sørge for at angive alle nødvendige bil oplysninger, når du bestiller.

Vær opmærksom på at ekstra afgifter kan blive tilføjet i overensstemmelse med importlovene. Disse ekstra gebyrer er uden for vores kontrol og pålægges ikke af Prestigemåtter eller de kurerer, vi bruger. Alle disse skatter er pålagt regering, de modtager 100% af disse afgifter. Hvis du ikke har betalt disse gebyrer, kan pakker opbevares i op til 90 dage i afventning af betaling. Dette forsinker enhver retur- eller refusionsproces og kan muligvis ikke kvalificere sig til vores refusionspolitik. For at tilbyde det bedste kvalitet / prisforhold, selvom vi er en virksomhed i Danmark, fremstilles og sendes alle vores produkter fra vores fabrik i Shanghai, Kina. Vi overvåger produktions-, paknings- og forsendelsesprocessen for at sikre, at du får den bedste værdi for pengene.

12 måneders garanti

Hvert Prestigemåtte™ -sæt leveres med 12 måneders garanti som standard for at beskytte din investering

Pasformsgaranti

Vi tilbyder dig pasformsgaranti, så du er sikker og tryg ved dit køb hos Prestigemåtter

100% Tilfredshedsgaranti

Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Vores 5-stjernede kundesupport er her for at hjælpe med enhver forespørgsel